USR vine cu soluții pentru privilegiații din Nordul Bucureștiului

De ceva timp, locuitorii unui cartier rezidențial din apropierea centurii de nord a Capitalei, nu ăla construit de turci, se confruntă cu lipsa unui drum de acces către dragele lor cămine. Bătută, dezbătută și răsbătută pe toate fețele, situația aceasta pare în sfârșit să-și fi găsit o rezolvare care împacă și capra și varza, adică și pe USR-ul doamnei Clotilde și pe locuitorii privilegiați, cum plastic îi numea un vajnic ONG-ist al Bucureștiului sufocat de oameni care vor să trăiască cu un acoperiș deasupra capului și nu precum înaintașii noștri geto-daci, sub cerul liber.

Astfel, la inițiativa unui grup de consilieri USR, Primăria sectorului 1 lansează programul Prima dronă. Cei dornici să ajungă la timp la muncă dar în același timp să nu petreacă 4 ore pe drum, au acum posibilitatea să-și achiziționeze o dronă capabilă să transporte între 65 și 88 kg cantitate corp umanoid.

Costul unei drone nu va depăși suma totală de 280.000 de euro, VAT included, sumă din care primăria va deconta aproximativ 4 euro”, ne-a spus în romgleză, sub protecția anonimatului unul dintre consilieri. “Venim astfel în întâmpinarea nevoilor celor care ne-au votat și au avut încredere în noi. Dacă își permit case în cartiere de privilegiați, cu siguranță își vor permite și o amărâtă de dronă”, a mai adăugat sursa noastră.

Salvăm pădurea, salvăm și oamenii” s-a mai auzit o voce feminină cu ușor accent franțuzesc în timp ce reporterul nostru se depărta de locul întâlnirii, Strada Carol Davila nr. 91 Parter, Apartament 1.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply