Veste excelentă pentru locuitorii cartierului Greenfield

Într-o declarație dată astăzi pentru DC News, primarul sectorului 1, Daniel Tudorache a declarat că s-a găsit o soluție pentru rezolvarea accesului în cartierul Greenfield din nordul Bucureștiului, în care locuiesc mii de oameni. De aproximativ un an de zile, aceștia se înghesuie zilnic pe un singur drum cu o singură bandă pe sens ce face legătura dintre cartier și șoseaua de centură a Capitalei.

“O echipă de la Primăria Sector 1 s-a întâlnit cu Prefectul Capitalei și cu Prefectul de Ilfov pentru că trebuie să facă un transfer de terenuri de la Ilfov către București pentru a putea să rezolvăm acea cale de acces. Vă spun un lucru în premieră. Cei de la ONG-uri ziceau că dacă facem acea șosea prin pădure, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete, cu trotuar, va fi o suprafață foarte mare de pădure afectată. Nu! S-a luat următoarea decizie: să fie doar o bandă pe sens, de trei metri, cu un trotuar de un metru și jumătate. (…) În final vor fi patru căi de acces”, a zis Daniel Tudorache pentru DC News Live.

Speranța locuitorilor este ca măcar una din cele patru căi de acces promise de primar să fie gata până la sfârșitul anului 2017.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply